Verksamhet

VerksamhetRFSL

Efter en lång pandemi utan verksamhet är nu den nya styrelsen för 2022 i full gång med att planera och förbereda för träffar och aktiviteter igen! Håll utkik här på hemsidan, eller våra sociala medier för uppdateringar!

Vad vill du att RFSL Helsingborg ska ha för verksamhet det kommande året? Engagera dig och hör av dig med dina idéer! RFSL Helsingborg bygger på, och är till för medlemmarna! Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du i sidomenyn till vänster.

Tidigare verksamhet

Här nedan finner du beskrivningar på några av våra tidigare verksamheter inom RFSL Helsingborg. Vill du engagera dig och ser du ett projekt som du skulle vilja fortsätta? Hör av dig till styrelsen med dina idéer! Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du i sidomenyn till vänster.


Stödgrupp för anhöriga till transidentifierade

Stödgrupp för anhöriga till transidentifierade har haft två omgångar varav en hösten 2019 och en hösten 2020. Nu söker vi anhöriga som vill delta på nytt.

Stödgrupp för anhöriga till transidentifierade är för dig som är anhörig till någon som identifierar sig som trans. Vi lever i ett samhälle där det finns en tydlig uppfattning om vad kön och könsidentitet är. När denna föreställning inte levs upp till kan en stöta på motstånd och utmaningar. Det kan bli tufft för den transidentiferade men också dennes anhörig. Syftet med gruppen är att träffa andra som är i en liknande situation. För frågor eller intresseanmälan mejla: helsingborg@rfsl.se